Svētdiena, 05.05.2024, 23:08:36
Sveicināti Guest | RSS
KATLSS
Galvenie
Reģistrācija
Ieeja
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
sadaljas » GAMES » ONLINE GAMES » powerplay (manager)
powerplay
zinchaDate: Ceturtdiena, 01.10.2009, 19:51:11 | Message # 1
ADMINISTRATORS
Group: Administrators
Messages: 188
Status: Offline
Sveiki, draugi!

Šajās nacionālajās ziņās nedaudz pastāstīšu par dažiem jaunumiem. Pirmais no tiem – reģistrēto lietotāju skaits no Latvijas ir sasniedzis 7000, no kuriem 1600 ir aktīvas hokeja komandas. Pārējie atrodas gaidīšanas sarakstā uz citiem sporta veidiem. Šis skaitlis, salīdzinot ar citām TOP10 valstīm nav pārāk liels, bet no otras puses - nav arī mazs, ņemot vērā to, ka PPM nav vēl veicis plaša mēroga reklāmu Latvijā. Bet tāda tiks veidota. Nav noslēpums, ka Latvijas PPM kopienai uz doto brīdi nav sadarbības partneru (visas iespējamās baneru vietas ir brīvas), tāpēc aicinu atsaukties visus, kam ir zināmi kādi portāli, kas būtu ieinteresēti veikt baneru apmaiņu ar PowerPlay Manager. Izskatīsim jebkuru piedāvājumu, un ja tas būs izdevīgs abām pusēm, tad vienosimies par baneru apmaiņu. Sīkākas detaļas par to, kā arī sadarbības piedāvājumu, prasiet rakstot man uz e-pastu deer.ppm@gmail.com Būsim pateicīgi par jebkuru piedāvājumu.

Vēl viens jaunums, ko lielākā daļā no jums ar „neapbruņotu aci” uzreiz nepamanīs, ir tas, ka pēdējo pāris dienu laikā tika rediģēta spēlētāju vārdu un uzvārdu datubāze. No šodienas spēlētāji ir kļuvuši latviskāki. No datubāzes tika izslēgti ļoti daudz nelatviski uzvārdi. Iespējams, ka daži no tiem tiks publicēti kādā no nākamajiem PPM žurnāla rakstiem, jo dažs labs no tiem tik tiešām lika pasmaidīt.

Līdz ar jaunā lietotāju profila dizaina ieviešanu, ir ieviesta iespēja liegt piekļuvi forumam un čatam. Tas nozīmē, ja kāds no jums pārkāps forumā vai čatā iekšējos kārtības noteikumus, tad spēles pārziņi un moderatori var jums liegt pieeju forumam. Šis lieguma laiks variē no 1 stundas, līdz pat mūžibai. Bet es ceru, ka nevienam no jums to nevajadzēs izjust uz savas ādas.

Turpmāk nacionālās ziņas centīšos publicēt kā minimums reizi mēnesī, tāpēc ja kādam no jums ir kādi ierosinājumi, rekomendācijas vai idejas kam tādam, par ko jāuzraksta nacionālajās ziņās, droši rakstiet par to man, vai arī jebkuram no nacionālās atbalsta komandas.



CHATS
 
zinchaDate: Svētdiena, 04.10.2009, 19:51:03 | Message # 2
ADMINISTRATORS
Group: Administrators
Messages: 188
Status: Offline
tongue


CHATS
 
skype : makis141Date: Svētdiena, 04.10.2009, 21:39:32 | Message # 3
Group: Viesis





Nothing special ... PPM intersanta spele ///
 
edzzusDate: Svētdiena, 04.10.2009, 22:39:08 | Message # 4
gonchiks
Group: V.I.P
Messages: 52
Status: Offline
nesaprotu tur neko! sad

 
GlitiniubmilsDate: Ceturtdiena, 23.05.2013, 22:14:18 | Message # 5
Group: Viesis





<a href=http://extraslot.com>Игровые онлайн автоматы</a>, которые вы имеете возможность поиграть на сайте http://extraslot.com, безвременно выделялись наилучшим выбором бонусных игр, коэфициентом отдачи и увлекательностью игры. К примеру игровой автомат <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/igrosoft/resident>Resident</a> сильно отличается от игрового слота <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/igrosoft/crazy_monkey>Crazy monkey</a>, который в свою очередь далеко не похож на <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/gaminators/sizzling_hot>Sizzling hot</a>. А вот игровой автомат <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/megajack/slotopol>Slot o pol</a> по алгоритму игры очень напоминает незамысловатый <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/gaminators/book_of_ra>Book of ra</a> и <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/megajack/aztec_gold>Aztec Gold</a>. Но сымым увлекательным автоматом по мнению всех является <a href=http://extraslot.com/igrovie_avtomati_besplatno/gaminators/dolphins_pearl>Dolphins pearl</a> так как он дарит наилучшие джекпоты и выигрыши своим поклонникам.
 
sadaljas » GAMES » ONLINE GAMES » powerplay (manager)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:


Copyright KATLSS © 2024
Uzturēšanu nodrošina uCoz